Cursus Spaans voor beginners:
Op maandagavond is de cursus Spaans voor beginners. Sonia Gambona Alban is de vakdocent voor de Spaanse cursussen.
Wil je de beginselen van de Spaanse taal leren, dan is deze cursus net iets voor jou.
Op maandagavond is de cursus Spaans voor beginners. Sonia Gambona Alban is de vakdocent voor de Spaanse cursussen.
Wil je de beginselen van de Spaanse taal leren, dan is deze cursus net iets voor jou.
Maaike van Stralen, Drs. in de gezondheidswetenschappen geeft op donderdagavond 16 jan, 23 jan en 13 feb. de drieluiklezing “Voeding als Medicijn”, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.
De onderwerpen per avond zijn:
Donderdag 16 januari: ‘Ziekmakende suikers!’
Donderdag 23 januari: ‘Vetten? Vet gezond!’
Donderdag 13 februari: ‘Zout is goud! En wat eet ik dan?’
90% van de chronische ziekten zoals: hart- en vaatziekten, diabetes, reuma, COPD, prikkelbare darmsyndroom, ADHD, etc. kan worden voorkomen door het aanpassen van de voeding en leefstijl. Besproken wordt hoe de voedingsindustrie de mensen wil laten geloven dat voedingsproducten die vol met suiker zitten verantwoord zijn. Hoe moeten de etiketten van voedingsmiddelen gelezen worden? Waarom is roomboter zo gezond? Wat is er mis met vis en visoliecapsules? Wat is het belang van zout? Welke vitamines en mineralen hebben we nodig? Hoe is cholesterolmedicatie te voorkomen en hoe kan hoge bloeddruk zelf behandeld worden? Om te leren hoe u voortaan kunt eten, krijgt u praktische tips mee voor het ontbijt, lunch en diner. Wilt of kunt u maar 1 of 2 avonden? De lezingen zijn ook prima afzonderlijk te volgen.
Maaike van Stralen, Drs. in de gezondheidswetenschappen geeft op donderdagavond 16 jan, 23 jan en 13 feb. de drieluiklezing “Voeding als Medicijn”, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.
De onderwerpen per avond zijn:
Donderdag 16 januari: ‘Ziekmakende suikers!’
Donderdag 23 januari: ‘Vetten? Vet gezond!’
Donderdag 13 februari: ‘Zout is goud! En wat eet ik dan?’
90% van de chronische ziekten zoals: hart- en vaatziekten, diabetes, reuma, COPD, prikkelbare darmsyndroom, ADHD, etc. kan worden voorkomen door het aanpassen van de voeding en leefstijl. Besproken wordt hoe de voedingsindustrie de mensen wil laten geloven dat voedingsproducten die vol met suiker zitten verantwoord zijn. Hoe moeten de etiketten van voedingsmiddelen gelezen worden? Waarom is roomboter zo gezond? Wat is er mis met vis en visoliecapsules? Wat is het belang van zout? Welke vitamines en mineralen hebben we nodig? Hoe is cholesterolmedicatie te voorkomen en hoe kan hoge bloeddruk zelf behandeld worden? Om te leren hoe u voortaan kunt eten, krijgt u praktische tips mee voor het ontbijt, lunch en diner. Wilt of kunt u maar 1 of 2 avonden? De lezingen zijn ook prima afzonderlijk te volgen.
Maaike van Stralen, Drs. in de gezondheidswetenschappen geeft op donderdagavond 16 jan, 23 jan en 13 feb. de drieluiklezing “Voeding als Medicijn”, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.
De onderwerpen per avond zijn:
Donderdag 16 januari: ‘Ziekmakende suikers!’
Donderdag 23 januari: ‘Vetten? Vet gezond!’
Donderdag 13 februari: ‘Zout is goud! En wat eet ik dan?’
90% van de chronische ziekten zoals: hart- en vaatziekten, diabetes, reuma, COPD, prikkelbare darmsyndroom, ADHD, etc. kan worden voorkomen door het aanpassen van de voeding en leefstijl. Besproken wordt hoe de voedingsindustrie de mensen wil laten geloven dat voedingsproducten die vol met suiker zitten verantwoord zijn. Hoe moeten de etiketten van voedingsmiddelen gelezen worden? Waarom is roomboter zo gezond? Wat is er mis met vis en visoliecapsules? Wat is het belang van zout? Welke vitamines en mineralen hebben we nodig? Hoe is cholesterolmedicatie te voorkomen en hoe kan hoge bloeddruk zelf behandeld worden? Om te leren hoe u voortaan kunt eten, krijgt u praktische tips mee voor het ontbijt, lunch en diner. Wilt of kunt u maar 1 of 2 avonden? De lezingen zijn ook prima afzonderlijk te volgen.